In perioada 13-21 octombrie suntem in vacanta. Comenzile primite in aceasta perioada vor fi onorate incepand cu data de 22 octombrie. Va multumim pentru intelegere!
EleNadia dESIGN - Producator Fotolii Bean Bag

Bine ati venit!   Conectare cu Facebook

Care sunt datele cu caracter personal folosite de catre noi?
- Nume si prenume
- Adresa de e-mail
- Numar de telefon
- Adresa

Fara acordul utilizarii datelor dumneavoastra personale suntem in imposibilitatea de a va expedia:
- Comenzile;
- E-mail-uri informative (Newsletter);
- Acolo unde livrarea produselor se face prin servicii de curierat, datele (adresa, nume si prenume, numar de telefon) vor fi puse la dispozitia transportatorului sau a partenerului strict in acest scop;

Drepturile persoanei care ofera date cu caracter personal:
- Dreptul la acces
- Dreptul la rectificare
- Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat")
- Dreptul la restrictionarea prelucrarii
- Dreptul la opozitie

Definitii

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul sportcorner.ro.

Consumator - orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale.

Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si/sau Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator – societatea S.C. EleNadia dESIGN S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO21852480, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J15/767/2007, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul in Pucioasa, Bulevardul Trandafirilor, nr. 146, jud. Dambovita, cod postal: 135400 

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si/sau Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

 

 

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail.

 

Prin crearea contului si, implicit completarea datelor in formularul de creare cont, clientul declara ca accepta expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie colectate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Vanzator, persoanele afiliate si partenerii contractuali ai acestora si sa poate fi transferate de catre Vanzatori acestora sau altor entitatati din tara sau strainatate in scopul derularii de catre Vanzator, persoanele afiliate si partenerii contractuali ai acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing (inclusiv campanii promotionale organizate de catre Vanzator si/sau de alti parteneri contractuali), de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe sportcorner.ro, va primi comunicari comerciale din partea sportcorner.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare (abonare la newsletter).

 

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale, sportcorner.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

 

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, sportcorner.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

 

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe sportcorner.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a sportcorner.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre sportcorner.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

 

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul Elenadia Design S.R.L.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

 

Sportcorner.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe sportcorner.ro pentru niciun fel de prejudiciu.